Når du gør brugere inaktive i din Directory-tjeneste, påvirker det den pågældende Workspace ONE UEM- og Workspace ONE Express-konto på samme måde, men kun under forudsætning af disse forhold.

  • Synkronisering af fjernede brugere virker kun med Active Directory.
  • Brugernavnet, som du indtastede i indstillingen Tilknyt brugernavn, skal have Active Directory-administratorprivilegier.
    • Tjek navnet ved at gå til Grupper og indstillinger > Alle indstillinger > System > Enterprise Integration > Directory Services, og se efter tekstfeltet Tilknyt brugernavn på fanen Server.
    • Workspace ONE Express-kunder kan finde tekstfeltet Tilknyt brugernavn på den samme Server-fane ved at gå til Grupper og indstillinger og derefter vælge Directory-tjenester i kolonnen Navn.
  • Du kan lade ikke-administratorer i Active Directory få adgang til den slettede objektcontainer, hvis du følger trinene beskrevet i følgende Microsoft Support-artikel. https://support.microsoft.com/en-in/help/892806/how-to-let-non-administrators-view-the-active-directory-deleted-object.
  • Desuden skal papirkurven aktiveres ved hjælp af Active Directory Administrative Center, men kun hvis du sletter brugere i AD.
    1. Åbn Active Directory Administrative Center.
    2. Marker domænet, og højreklik derefter på domænet.
    3. Vælg Aktiver Papirkurv. Når papirkurven er aktiveret, kan den ikke længere deaktiveres.