Af hensyn til sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger kan du deaktivere muligheden for at udføre en fuld sletning på en BYOD-enhed.

Hvis du deaktiverer fuld sletning fra valgte iOS-ejerskabstyper, så vil brugere, der er tilmeldt under den ejerskabstype, ikke se tilladelser for ”Slet alt indhold og indstillinger” under profilinstallation.

Fremgangsmåde

  1. Gå til Enheder > Enhedsindstillinger > Enheder og brugere > Generelt > Beskyttelse af personlige oplysninger.
  2. Rul ned til sektionen Kommandoer, og find kolonnen Medarbejderejet.
  3. Angiv indstillingen Fuld sletning til Forhindre, og vælg Gem.